STAHL CAMPUS BAŞVURU DUYURUSU

Sektörümüzün önde gelen firmalarından STAHL tarafından Lisans/Lisansüstü 5 öğrencimize 03-14 Şubat 2020 tarihleri arasında HOLLANDA STAHL CAMPUS’de 2 hafta süreyle bilgi ve görgülerini artırmak üzere uygulamalı eğitim imkanı tanınacaktır.

Adayların başvuru evraklarını 13.12.2019 tarihi saat 17:00’ye kadar Bölümümüz Uluslararası ilişkiler koordinatörü Doç. Dr. Candaş ADIGÜZEL ZENGİN’e ve/veya Dr. Ersin ÖNEM’e teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru Koşulları

• Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deri Mühendisliği Bölümü 3. ya da 4. Sınıf Lisans öğrencisi olmak.
  • Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deri Mühendisliği Bölümü Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisi olmak.
  • Bölüm değerlendirme kurulu tarafından İngilizce mülakat sınavında başarılı olmak

Ek Bilgiler:

• Staj süresince konaklama ve yemek ihtiyaçları Stahl firması tarafından karşılanacaktır.
  • Vize masrafları, Uçak bileti ve özel harcamalar öğrencilerimize aittir.
  • Başvuru evrakları http://deri.ege.edu.tr/ adresinden temin edilebilir.

Mülakat Tarihi: 19.12.2019 Saat: 10:00

Mülakat yeri: Deri Mühendisliği Bölümü Toplantı Salonu