Deri Tasarım ve Üretim Yarışması

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçılar Birliği ve Deri Tanıtım Grubu tarafından, E.Ü. Deri Mühendisliği Bölümü ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin ilgili Bölümlerinin katılımlarıyla, her yıl DERİ’N FİKİRLER "Deri Tasarım ve Üretim Yarışması" düzenlenmektedir. Bu sayede, öğrencilerimiz, kariyerlerinin temelini oluşturacak bilgi, görgü ve bağlantılara sahip olabilmektedir.

Deri Mühendisliği Bölümü öğrencileri; çevre dostu ve yenilikçi deri ürünlerin proses tasarımı ve üretiminde başarılı çalışmalar sergilemekte ve performanslarıyla deri sanayicilerinin takdirini kazanmakta ve iş bağlantıları kurabilmektedirler.

Dereceye giren öğrenciler para ödülünün yanı sıra her yıl İtalya Milano da gerçekleştirilen Uluslararası Deri ve Moda fuarına katılmaya hak kazanmaktadırlar.

7. Deri Tasarım ve Üretim Yarışması

6. Deri Tasarım ve Üretim Yarışması