STAHL CAMPUS BAŞVURU DUYURUSU

Sektörümüzün önde gelen firmalarından STAHL tarafından 3 Lisans öğrencimize 2017 Temmuz ayında HOLLANDA STAHL CAMPUS’de 15 gün süreyle bilgi ve görgülerini artırmak üzere eğitim ve uygulama imkanı tanınacaktır.

Adaylar başvuru evraklarını 02.05.2017 tarihi saat 17:00’ye kadar Bölümümüz Uluslararası ilişkiler koordinatörü Doç. Dr. Candaş ADIGÜZEL ZENGİN’e teslim etmelidir.

Başvuru Koşulları

• Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deri Mühendisliği Bölümü 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak.
  • Bölüm Erasmus değerlendirme kurulu tarafından İngilizce mülakat sınavında başarılı olmak

Ek Bilgiler:

• Staj süresince konaklama ve yemek ihtiyaçları Stahl firması tarafından karşılanacaktır.
  • Vize masrafları, Uçak bileti ve özel harcamalar öğrencilerimize aittir.
  • Başvuru evrakları http://deri.ege.edu.tr/ adresinden temin edilebilir.

Mülakat Tarihi: 03.05.2017 Saat: 09:00

Mülakat yeri: Deri Mühendisliği Bölümü Toplantı Salonu